top of page

EDUARDO CARLIER SWING    

Författare

HEM         BIOGRAFI         BÖCKER          POESI         KONTAKT

BANDERA PORTUGAL LISTA.jpg

Eduardo

Carlier.com

Världen är präglad av problem, men bara genom kärlek kan vi lösa de.

Böcker

BÖCKER   

Lydnad listo.jpg
Biografi

BIOGRAFI

EDUARDO CARLIER SWING

 

Eduardo Carlier Swing föddes i San Antonio, Chile. Han är förffatare och  ”Att odla verser” är hans första skrivna bok som är inspirerad av sina minnen, nostalgin, kärleken till sin dotter och han sätt att uppskatta livet.

Från gamla tidsåldrar, har poesi varit ett av de vackraste sätten att yttra våra känslor. Att odla verser har magiken där författaren avslöjas och liksom ett fönster visar han till oss sin själ. 

Eduardo bor i Sverige och har andra böcker i project så som romaner "Skymningen i Livet" och "Magiken i spegeln. Han har nyligen publicerat "Lydnad", en vacker sagobok tillägnad sin dotter och har gjort det på två språk: svenska och spanska.

Poesi

POESI

EDUARDO CARLIER SWINGS POESI, ÄR EN ÅTERSPEGLING AV HUR LIVET SER UT FÖR HONOM.

 

Det är enkla och spontana verser. Riktiga känslor omvandlade till fraser som förbinds på ett vackert sätt. Hans dikter bär vittnesbörd om hur författaren sår sina frön, för att sedan en påtagligt rörd läsare kan känna konsten att odla verser.

Genom hans poesi  återspeglar poeten  allt vad han ser och känner under sin vandring genom livet. 

När man pratar om hur omgivningen har påverkat hans poesiuppfattning, kan vi nämna de människor som var viktiga i hans liv såsom hans föräldrar, mormor och vänner. Framför allt ser vi i detta verk ett unikt uttryck av kärlek från en hängiven far för sin älskade dotter Stephanie. Vi förstår att Stephanie har varit och fortsätter att vara den verkliga goda fen, inspirationskällan i Eduardos poesi.

.

KONTAKT

Vi fick ditt meddelande, Tack!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

¡Bien! Mensaje recibido

Kontakt

´

Proudly created with mipagina.se by Letranovel.

© 2020 Eduardo Carlier Swing

bottom of page