top of page

EDUARDO CARLIER SWING    

Författare

HEM         BIOGRAFI         BÖCKER          POESI         KONTAKT

BANDERA PORTUGAL LISTA.jpg

Lydnad

Varje natt, innan hon somnade, läste Eduardo en berättelse för sin dotter. Men det kom dagen där när han inte hade mera sagor och var tvunget att skapa dem.

Många berättelser börjar eller är inspirerade från verkliga livet. Detta började en dag när Eduardo och hans dotter åkte till Engeltofta, ett ställe nära staden Gävle där de bodde. Det var en plats full av grönområden, skogar, en liten strand och havet.

Efter att ha gått runt och utforskat platsen var det dags att åka hem till lunch. Det är just då den här historien börjar. Hemma på kvällen var det återigen turen att berätta en historia för sänggåendet. Och han var tvungen att improvisera en oavslutad berättelse och komplettera den med något imaginärt, en fantasi som skulle göra den mer attraktiv för den lilla flickan.

Lydnad listo.jpg

Men vad är det spännande med den här historien? Redan i början av berättelsen var huvudpersonerna kända för sin dotter. Det var hon själv och hennes far. Men flera karaktärer från djurvärlden dyker upp som förvandlar den här historien till en överraskande fabel.

Lydnad är en trevlig berättelse med en lektion för alla barn om bara lydnad mot sina föräldrar.

Historia.jpg

LYDNAD

´

Proudly created with mipagina.se by Letranovel.

© 2020 Eduardo Carlier Swing

bottom of page