top of page

EDUARDO CARLIER SWING    

Författare

HEM         BIOGRAFI         BÖCKER          POESI         KONTAKT

MAGIKEN I SPEGELN

Det är mycket som fyller mitt sinne när jag promenerar på stadens gamla gator. Jag blir alltid häpen. Gatorna som är fulla av skyltfönster och romantiska restauranger med tända ljus på borden fylls ut med ljudet av en violinist. Gatorna är smala, men det är många människor som dagligen vandrar här. Man kan nästan se framför sig hur den svenska poeten och sångaren Carl Michael Bellman gjorde det för att besöka stadens barer och krogar.  

Sålunda börjar berättelsen av författaren Eduardo Carlier Swing. Han samlar på sig gamla uniformer fulla av historia. Författaren klär sig i en av dessa: ”Palatsets husar”. När han ställer sig framför spegeln i sitt hem inträffar magi. Hans hus försvinner och spegelns reflektion transporterar honom till andra tider, en förfluten dimension.

mag2.jpg
Castillo 2.jpg

Denna magi tar honom genom spegeln till upplevelser och äventyr som bara kan hända i författarens sinne. Det inträffar även ett mystiskt dilemma där delar av hans förgångna liv, hans dotter och hans vänner involveras.  

I denna berättelse kommer vi uppleva livet i olika tider, vi kommer stöta på delar av historien och träffa både kända och imaginära karaktärer. Vi kommer även få uppleva romantik, tvister, intriger och drömmar.  

Castillo 1.jpg

MAGIKEN I SPEGELN

´

Proudly created with mipagina.se by Letranovel.

© 2020 Eduardo Carlier Swing

bottom of page